Reporterskola

Bra bok för hängmattan

Kollage med omslagsbild och författarporträtt

"De sju systrarna: Maias bok" är skriven av författaren Lucinda Riley.

“De sju systrarna: Maias bok” är skriven av författaren Lucinda Riley. Det är en spännande bok med känslor som handlar om systerskap. Det är en bok som du lätt kan sjunka in i, nästan som att du själv är där.


En bra bok att läsa mitt på dagen i hängmattan, eller kanske som en godnatt-bok. Den funkar att läsa var som helst. 


Text: Minna

Om Minna

Minna går Reporterskolan vid Folkbiblioteken i Lund i sommar. Hon bor i Dösjebro i Skåne och har många intressen. Till exempel gillar hon att spela badminton, fotboll och träna med sin hund Max. Ibland gillar hon att spela olika spel på datorn, som till exempel djurspel eller krigsspel. Ibland åker hon och badar med familjen, då passar hon på att träna på att hålla andan.