Veckans boktips: Vera Svansons dagbok för vloggstjärnor och lifehackberoende

Veckans boktips, Vera Svanssons dagbok

Vera Svansons dagbok för vloggstjärnor och lifehackberoende av Moa de Bruin


Vera Linnea Svansons nya dagbok heter Dammtuss. I den skriver hon om allt som händer i hennes liv för tillfället. Och det är inte lite. I familjen fortsätter storebror Svantes knäppa challenges, lillasyster Olivias störighet, och hennes mammas nya och plötsliga intresse för yoga. För att inte tala om hennes pappas misslyckade köksrenovering. I skolan händer det också saker. Dramagruppen hotas av nedläggning på grund av att någon har klottrat på väggen i aulan. Något som bara inte får hända! Vera älskar verkligen dramalektionerna. Dessutom går ju Hugo i hennes grupp…Andra delen i serien om Vera. Den första heter Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster.Boktips av Jenny Funestad.