Magisk december av Katarina Genar och Lotta Geffenblad

Katarina Genar bredvid sin bok Magisk december

Magisk december av Katarina Genar är veckans boktips i MiniBladet.

Julias liv är som en mardröm. Hennes bästa kompis Jack har flyttat långt iväg och lämnat Julia alldeles ensam kvar. Julias föräldrar driver en bokhandel och arbetar hela tiden, kanske till och med på julafton ska de jobba. Som sagt, en mardröm. Det blir långa dagar för Julia på fritids och ensamheten är stor. En dag gör Julia en pappersstjärna i guld på fritids och på vägen hem möter hon världens gulligaste hund och Helmi. Från och med där och då börjar saker och ting att hända och Julias liv börjar så smått att förändras. Det här blir början på en alldeles fantastisk och mystisk jul för Julia.

 

Magisk december av Katarina Genar och Lotta Geffenblad

 

En ljuvlig adventsbok att läsa högt tillsammans.

 

//Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket