Veckans boktips: Hästen på Vinga av Malin Eriksson

Till vänter: Malin Eriksson, Till häger Månen lyser över ett stall

Hästen på Vinga av Malin Eriksson är veckans boktips på MiniBladet.

Lovis älskar hästar och spenderar nästan all sin tid på ridskolan. Hennes största dröm är att få tävla. Men tävlingar är bara till för dem som har egen häst. Allt känns orättvist, men så en dag får hon redan på att det finns en gammal berömd hästgård i släkten. Lovis blir överlycklig. Tänk att fler än hon i släkten har varit hästintresserade! Men ganska snart får hon reda på att gården kanske måste säljas så Lovis bestämmer sig för att göra allt i sin makt för att hindra försäljningen.

 

Hästen på Vinga av Malin Eriksson

 

 

Hästen på Vinga är en spännande bok med både magiska och kusliga inslag.
Boken passar fint till åldern 9 år och uppåt.

 

Tips av Elin Wendel Mastenbiblioteket.

Lovis älskar hästar och spenderar nästan all sin tid på ridskolan. Hennes största dröm är att få tävla. Men tävlingar är bara till för dem som har egen häst. Allt känns orättvist, men så en dag får hon redan på att det finns en gammal berömd hästgård i släkten. Lovis blir överlycklig. Tänk att fler än hon i släkten har varit hästintresserade! Men ganska snart får hon reda på att gården kanske måste säljas så Lovis bestämmer sig för att göra allt i sin makt för att hindra försäljningen.

 

Hästen på Vinga av Malin Eriksson

 

 

Hästen på Vinga är en spännande bok med både magiska och kusliga inslag.
Boken passar fint till åldern 9 år och uppåt.

 

Tips av Elin Wendel Mastenbiblioteket.