Att vara Kerstin av Helena Hedlund

Kerstin titta över axeln i höstväder

Att vara Kerstin är veckans boktips av MiniBladet.

Kerstin är sju år, hon vill att allting ska vara som vanligt. Hennes mamma har klippt sitt hår i en ny frisyr. Kerstin hatar det. Bästa kompisen Gunnar vill också ha allt som vanligt. Hans mamma hotar med att flytta tillbaka till Stenungssund, bara för att vildsvinen stökar till i trädgården. Det enda som håller vildsvinen borta är vargkiss. Tillsammans slår de sina kloka huvuden ihop och jakten på vargkiss tar sin början.

 

Att vara Kerstin av Helena Hedlund

 

En härlig bok om vänskap för dig mellan 6 – 9 år.

 

Av: Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek

Kerstin är sju år, hon vill att allting ska vara som vanligt. Hennes mamma har klippt sitt hår i en ny frisyr. Kerstin hatar det. Bästa kompisen Gunnar vill också ha allt som vanligt. Hans mamma hotar med att flytta tillbaka till Stenungssund, bara för att vildsvinen stökar till i trädgården. Det enda som håller vildsvinen borta är vargkiss. Tillsammans slår de sina kloka huvuden ihop och jakten på vargkiss tar sin början.

 

Att vara Kerstin av Helena Hedlund

 

En härlig bok om vänskap för dig mellan 6 – 9 år.

 

Av: Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek