Veckans boktips: Meja och de magiska fotbollsskorna av Helena Lund-Isaksson och Bettina Johansson

Meja trixar med en fotboll bredvid sin kompis

Veckans boktips är Meja och de magiska fotbollsskorna

Meja älskar fotboll och drömmer om att bli riktigt bra men nummer ett, det är viktigt att ha ett par bra skor att spela i. Redan där blir det svårt då pappa menar att fotbollsskor är för dyra. En dag kommer han ändå hem med ett par fotbollsskor till Meja, de billigaste. Nu är det tur att Meja har kompisen Bruno som både är expert på fotboll och som vet exakt hur en kan göra skor magiska. Han presenterar sin plan och Meja säger ja.

 

Meja och de magiska fotbollsskorna av Helena Lund-Isaksson och Bettina Johansson

 

En bok om vänskap, fotboll, skilda föräldrar, för lite pengar och om hur magi kan uppstå. Passar utmärkt att högläsa.

 

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket

Meja älskar fotboll och drömmer om att bli riktigt bra men nummer ett, det är viktigt att ha ett par bra skor att spela i. Redan där blir det svårt då pappa menar att fotbollsskor är för dyra. En dag kommer han ändå hem med ett par fotbollsskor till Meja, de billigaste. Nu är det tur att Meja har kompisen Bruno som både är expert på fotboll och som vet exakt hur en kan göra skor magiska. Han presenterar sin plan och Meja säger ja.

 

Meja och de magiska fotbollsskorna av Helena Lund-Isaksson och Bettina Johansson

 

En bok om vänskap, fotboll, skilda föräldrar, för lite pengar och om hur magi kan uppstå. Passar utmärkt att högläsa.

 

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket