Isdrottningen av Mårten Melin

Mårten Melin bredvid omslaget av isdrottningen som är en hand med en snöboll i.

Isdrottningen är veckans boktips.

Vill du läsa om superhjältar? Finns de på riktigt? Cina,13 år får sina superkrafter ute i skogen. Ett rymdskepp kraschlandar och av en rymdvarelse får hon sina övernaturliga krafter. Plötsligt kan hon skjuta ut is bollar från fingrarna. Ryktet om isprinsessan sprids snabbt. Vem är hon? Vem kommer hon att hjälpa nästa gång?

 

Boken passar dig som är mellan 9 – 12 år.

 

Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek

Vill du läsa om superhjältar? Finns de på riktigt? Cina,13 år får sina superkrafter ute i skogen. Ett rymdskepp kraschlandar och av en rymdvarelse får hon sina övernaturliga krafter. Plötsligt kan hon skjuta ut is bollar från fingrarna. Ryktet om isprinsessan sprids snabbt. Vem är hon? Vem kommer hon att hjälpa nästa gång?

 

Boken passar dig som är mellan 9 – 12 år.

 

Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek