Veckans boktips: Den som hackar av Thomas Halling

Författaren Tomas Halling bredvid boken den som hackar

Den som hackar är veckans boktips.

Albin och hans mamma har precis flyttat in i ett jättegammalt hus bredvid kyrkan. På kyrkogården bor det mängder av skränande svarta fåglar. Albin älskar fåglar och sitter gärna i fönstret och tittar på hur de flyger runt. En kväll landar en av de svarta fåglarna på hans fönsterbräde och tittar på honom. Fågeln kommer tillbaka till fönstret flera gånger och ibland när Albin kommer in på sitt rum sitter alla fåglar helt tysta, vända mot Albins fönster. Det känns som om de vill honom något, men det kan väl inte vara möjligt?

 

Skrivet av Anne Jönsson på Malmö stadsbibliotek

Albin och hans mamma har precis flyttat in i ett jättegammalt hus bredvid kyrkan. På kyrkogården bor det mängder av skränande svarta fåglar. Albin älskar fåglar och sitter gärna i fönstret och tittar på hur de flyger runt. En kväll landar en av de svarta fåglarna på hans fönsterbräde och tittar på honom. Fågeln kommer tillbaka till fönstret flera gånger och ibland när Albin kommer in på sitt rum sitter alla fåglar helt tysta, vända mot Albins fönster. Det känns som om de vill honom något, men det kan väl inte vara möjligt?

 

Skrivet av Anne Jönsson på Malmö stadsbibliotek