Veckans boktips: Superbitcharnas hemlighet

Två bilder. Den vänstra är bokens omslag, som är rött med text skrivet på olika håll. I mitten står en person med långt vitt hår, stora glasögon, korta jeansshorts och en skjorta knuten runt höfterna. Bilden till höger föreställer författaren. Hon har långt lockigt hår, fräknar och ler stort mot kameran.

Superbitcharnas hemlighet är den fjärde boken om Superbitcharna. Bild: Walhströms

Detta är fjärde boken om Anne Bea. Det går bra att läsa boken utan att man läst de andra böckerna. Första boken i serien heter Kampen mot superbitcharna.

 

Anne Bea har retats länge av de coola tjejerna i klassen, som kallas Superbitcharna. Men i denna bok börjar en ny person i klass 7A, och saker och ting ändras, lagom till klassresan. Plötsligt kallas Anne Bea för ”den nya Superbitchen”…!

 

Superbitcharnas hemlighet av A. Audhild Solberg

 

Boken passar dig mellan 10 och 13 år.

 

/Sofie Herner, Lindängenbiblioteket i Malmö