Veckans boktips: Det sjunde rummet av Erika Svernström

Två ihopsatta bilder. Bilden till vänster är Erika. Hon har en svart tröja med polokrage, långt hår i hästsvans, svarta stora glasögon och läppstift. I handen håller hon en bok och en penna och hon tittar in i kameran. Till höger syns en bild på omslaget till boken. Det är mörkt och mystiskt med en trappa i halvskugga.

Erika Svernström har skrivit veckans boktips: Det sjunde rummet. Bild: Idus förlag.

Vad är det för mystiskt som händer i Alvins mormor och morfars hus? Man kan ringa till alla husets sex rum med ett gammalt signalsystem. En dag rings det plötsligt från rum 7? Vem ringer från ett rum som inte finns? Vem gör inbrottsförsök? Vem försöker förgifta morfar? Och varför vaknar Alvin 02.17 varje natt?

 

Det sjunde rummet av Erika Svernström

 

En perfekt spökhistoria för dig mellan 9 – 12 år.

 

/Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek

Vad är det för mystiskt som händer i Alvins mormor och morfars hus? Man kan ringa till alla husets sex rum med ett gammalt signalsystem. En dag rings det plötsligt från rum 7? Vem ringer från ett rum som inte finns? Vem gör inbrottsförsök? Vem försöker förgifta morfar? Och varför vaknar Alvin 02.17 varje natt?

 

Det sjunde rummet av Erika Svernström

 

En perfekt spökhistoria för dig mellan 9 – 12 år.

 

/Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek