Nelly rapp och näckens hemlighet av Martin Widmark

Nelly och Valle tittar på någon som spelar fiol.

Nelly och Valle behöver öva extra mycket inför skolans konsert. Men när de är och övar hör de musik från ett märkligt ställe.

Kulturskolan ska ha vårkonsert och skolans direktör vill komma och lyssna. Han hotar med nedläggning om de inte spelar tillräckligt bra. Det får bara inte ske! Nelly bestämmer sig för att öva extra och drar med sig Valle som sällskap till repetitionerna. När alla de andra har gått hem märker de att det finns någon mer i skolan. Då hör de musik från ett igenmurat källarrum…

 

Äntligen är den här, del 18 i serien Nelly Rapp – Monsteragent

 

Jenny Funestad

Kulturskolan ska ha vårkonsert och skolans direktör vill komma och lyssna. Han hotar med nedläggning om de inte spelar tillräckligt bra. Det får bara inte ske! Nelly bestämmer sig för att öva extra och drar med sig Valle som sällskap till repetitionerna. När alla de andra har gått hem märker de att det finns någon mer i skolan. Då hör de musik från ett igenmurat källarrum…

 

Äntligen är den här, del 18 i serien Nelly Rapp – Monsteragent

 

Jenny Funestad