Veckans boktips: Simma på Neptunus av Marie Helleday Ekwurtzel

Eski och Tova har på sig rymddräkter och simmar framför Neptunus.

Veckans boktips är Simma på Neptunus av Marie Helleday Ekwurtzel

Eskil älskar rymden men är lite rädd för vatten. Han blir kompis med Tova som precis flyttat in i huset mittemot. En dag i simhallen tar deras fantasi dem till ett äventyr på planeten Neptunus. De löser olika problem med hjälp av fakta om rymden. Tillsammans bildar de en hemlig rymdklubb.

 

En lättläst bok för dig mellan 6-9 år.

 

Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek.

Eskil älskar rymden men är lite rädd för vatten. Han blir kompis med Tova som precis flyttat in i huset mittemot. En dag i simhallen tar deras fantasi dem till ett äventyr på planeten Neptunus. De löser olika problem med hjälp av fakta om rymden. Tillsammans bildar de en hemlig rymdklubb.

 

En lättläst bok för dig mellan 6-9 år.

 

Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek.