Veckans boktips: Vålnadens röst av Johan Rundberg

Tre barn står framför ett hotell.

Sebbe är inte nöjd. Han är tvungen att följa med sin mamma på filminspelning i Skåne under sommarlovet. Hotellet där de både ska spela in filmen och bo är ett riktigt skruttigt ställe. Redan från början känner Sebbe att det är något mystiskt med hotell Sandhammarens Badnöje. Märkliga saker händer under filminspelningen. Tillsammans med Manda, filmens barnskådespelare och Max, sonen till filmens stjärna försöker Sebbe lista ut vad det är händer på hotellet. Varför vill ingen prata om husets historia? Varför är dörren till rum 306 igenspikad och vem är egentligen Janos Manek?

 

Vålnadens röst är den första, spännande delen i serien Häxknuten om Sebbe, Manda och Max.

 

/Anne Jönsson, Stadsbiblioteket

Sebbe är inte nöjd. Han är tvungen att följa med sin mamma på filminspelning i Skåne under sommarlovet. Hotellet där de både ska spela in filmen och bo är ett riktigt skruttigt ställe. Redan från början känner Sebbe att det är något mystiskt med hotell Sandhammarens Badnöje. Märkliga saker händer under filminspelningen. Tillsammans med Manda, filmens barnskådespelare och Max, sonen till filmens stjärna försöker Sebbe lista ut vad det är händer på hotellet. Varför vill ingen prata om husets historia? Varför är dörren till rum 306 igenspikad och vem är egentligen Janos Manek?

 

Vålnadens röst är den första, spännande delen i serien Häxknuten om Sebbe, Manda och Max.

 

/Anne Jönsson, Stadsbiblioteket