Veckans boktips: Så gör du slime av Alyssa Jagan

Nio olika typer av slime.

Boken så gör du slime av Alyssa Jagan lär dig göra många olika typer av slime.

Vet du att du kan göra eget slime? Det är superkul och väldigt spännande! Man kan göra glitterslajm, fluffigt slime, extra krämigt slime, bubbligt slime och mycket mera! I den här boken får du recept på allt från standardslime till krasande, fluffigt och bredbart slime. Du får också veta hur du kan skapa olika färger samt tips på massa roliga effekter och projekt!

 

Passar dig som är från ca 9 år och uppåt.

 

Veckans boktips är skrivet av Jenny Funestad

Vet du att du kan göra eget slime? Det är superkul och väldigt spännande! Man kan göra glitterslajm, fluffigt slime, extra krämigt slime, bubbligt slime och mycket mera! I den här boken får du recept på allt från standardslime till krasande, fluffigt och bredbart slime. Du får också veta hur du kan skapa olika färger samt tips på massa roliga effekter och projekt!

 

Passar dig som är från ca 9 år och uppåt.

 

Veckans boktips är skrivet av Jenny Funestad