Veckans boktips: Stora boken om bergarter och ädelstenar av Dan Green

Olika ädelstenar och mineraler.

Boken för dig som vill lära dig mer om ädelstenar och mineraler.

Oj, oj, oj! Smaragder och diamanter, bärnsten och rubiner… Den här boken är godis för ögonen med sina bilder på färgsprakande ädelstenar och mineraler. Du kan också läsa om och titta på fossiler, både av djur och av växter. Ett helt kapitel handlar om fantastiska snäckor, som jag aldrig sett förut!

 

Boken avslutas med ordförklaringar och ett register.

 

Boktips av Charlotta Westerberg, barnbibliotekarie på Limhamnsbiblioteket.

Oj, oj, oj! Smaragder och diamanter, bärnsten och rubiner… Den här boken är godis för ögonen med sina bilder på färgsprakande ädelstenar och mineraler. Du kan också läsa om och titta på fossiler, både av djur och av växter. Ett helt kapitel handlar om fantastiska snäckor, som jag aldrig sett förut!

 

Boken avslutas med ordförklaringar och ett register.

 

Boktips av Charlotta Westerberg, barnbibliotekarie på Limhamnsbiblioteket.