Veckans boktips: God jul: kakor, knäck och karameller

Tre barn poserar ute i snön. Framför sig har de en korg med lussebullar och en korg med äpplen.

God Jul: kakor, knäck och karamelle är en mysig julbok av Clara Lidström och Annakarin Nyberg.

God jul: kakor, knäck och karameller av Clara Lidström och Annakarin Nyberg

 

God jul är en riktigt mysig bok full med både julpyssel och mumsiga recept. I boken kan du läsa hur du bakar lussekatter eller gör lakritskola och karamelliga popcorn. Vill du pyssla kan du lära dig att bland annat göra smällkarameller, kristyränglar och julhjärtan. Du får också bra tips på hur du gör för att slippa knäckformar som välter eller hur du smälter choklad på ett fiffigt sätt.

 

/Anne Jönsson, Stadsbiblioteket

God jul: kakor, knäck och karameller av Clara Lidström och Annakarin Nyberg

 

God jul är en riktigt mysig bok full med både julpyssel och mumsiga recept. I boken kan du läsa hur du bakar lussekatter eller gör lakritskola och karamelliga popcorn. Vill du pyssla kan du lära dig att bland annat göra smällkarameller, kristyränglar och julhjärtan. Du får också bra tips på hur du gör för att slippa knäckformar som välter eller hur du smälter choklad på ett fiffigt sätt.

 

/Anne Jönsson, Stadsbiblioteket