Veckans boktips: I rosens mitt av Martin Widmark

Stefan ser sig runt axeln i ett snöigt stockholm.

I rosens mitt av Martin Widmark är en spännande historia som utspelar sig i Stockholm.

Det är tidigt 1900-tal i Stockholm och vintern närmar sig. I ett av stadens stenhus bor tolvårige Stefan ensam med sin pappa sedan mammans förmodade självmord. En dag hittar Stefan ett hemligt meddelande som hans mamma hade skrivit, precis innan hon dog. Meddelandet leder honom vidare ut i det frusna Stockholm, mot nya gåtor och ledtrådar till vad som egentligen hände henne.

 

Passar dig som är från ca 9 år och uppåt

 

Jenny Funestad, Stadsbiblioteket

Det är tidigt 1900-tal i Stockholm och vintern närmar sig. I ett av stadens stenhus bor tolvårige Stefan ensam med sin pappa sedan mammans förmodade självmord. En dag hittar Stefan ett hemligt meddelande som hans mamma hade skrivit, precis innan hon dog. Meddelandet leder honom vidare ut i det frusna Stockholm, mot nya gåtor och ledtrådar till vad som egentligen hände henne.

 

Passar dig som är från 9 år och uppåt

 

Jenny Funestad, Stadsbiblioteket