Veckans boktips: Hund och Vargs smarta bok

Hund och Vargs smarta bok.

Hund och vargs smarta bok är en faktabok för dig som vill lära dig mera.

Hund och Vargs smarta bok av Sylvia Vanden Heede

 

Är du mellan 6-9 år och tycker om roliga faktaböcker? Här lär du känna Hund som kan allt, och Varg som är bäst på att rimma. Tillsammans undersöker de riddare, robotar, pirater, raketer, dinosaurier, mumier och drakar. Du får också tips på roligt pyssel. Eller vad säger du om att göra en godisrobot, korvmumie eller en skattkarta?

 

Tips av: Marie Lassen stadsbiblioteket Malmö

Hund och Vargs smarta bok av Sylvia Vanden Heede

 

Är du mellan 6-9 år och tycker om roliga faktaböcker? Här lär du känna Hund som kan allt, och Varg som är bäst på att rimma. Tillsammans undersöker de riddare, robotar, pirater, raketer, dinosaurier, mumier och drakar. Du får också tips på roligt pyssel. Eller vad säger du om att göra en godisrobot, korvmumie eller en skattkarta?

 

Tips av: Marie Lassen stadsbiblioteket Malmö