Veckans boktips: Slottsmysteriet av Martin Widmark

En bild på bokomslaget.

Äntligen är den här! Slottsmysteriet, del 26 i LasseMajas (vid det här laget mycket välbekanta) detektivbyrå. Greve von Farsen bjuder in på chokladprovning på sitt slott, choklad som är från hans alldeles egna plantage på Jamaica. Greven kommer med ett erbjudande till sina inbjudna gäster. Satsar de lite pengar så utlovas S T O R utdelning. Lasse och Maja blir misstänksamma, det låter för bra för att vara sant…

 

Slottsmysteriet av Martin Widmark

 

/Jenny Funestad, Malmö stadsbibliotek

Äntligen är den här! Slottsmysteriet, del 26 i LasseMajas (vid det här laget mycket välbekanta) detektivbyrå. Greve von Farsen bjuder in på chokladprovning på sitt slott, choklad som är från hans alldeles egna plantage på Jamaica. Greven kommer med ett erbjudande till sina inbjudna gäster. Satsar de lite pengar så utlovas S T O R utdelning. Lasse och Maja blir misstänksamma, det låter för bra för att vara sant…

 

Slottsmysteriet av Martin Widmark

 

/Jenny Funestad, Malmö stadsbibliotek