Veckans boktips – Ett spöke sover över

Hur är det att ha ett spöke som sover över? Det får Nila snart reda på. Hon har börjat 3:an i ny klass och blivit bästa kompis med Maj. Där Maj är händer det roliga och magiska saker. Maj kan göra sig synlig eller osynliga när hon vill och hon är ett riktigt spöke.

 

Ett spöke sover över av Mårten Melin

 

Tredje delen i bokserien Spöksystrar är lättläst och handlar om en annorlunda vänskap för dig mellan 6-9 år.

Hur är det att ha ett spöke som sover över? Det får Nila snart reda på. Hon har börjat 3:an i ny klass och blivit bästa kompis med Maj. Där Maj är händer det roliga och magiska saker. Maj kan göra sig synlig eller osynliga när hon vill och hon är ett riktigt spöke.

 

Ett spöke sover över av Mårten Melin

 

Tredje delen i bokserien Spöksystrar är lättläst och handlar om en annorlunda vänskap för dig mellan 6-9 år.