Veckans boktips: Tidslinjer över historien

Om du tycker att historia är spännande är det här boken för dig!

 

Boken går väldigt kortfattat igenom hela världshistorien från stenåldern fram till idag uppdelat på de olika världsdelarna. Här kan du snabbt få reda på vad som hände på olika platser i världen under till exempel medeltiden, läsa om den industriella revolutionen och om olika upptäcktsresor.  Du kan också läsa om att Sverige faktiskt var en stormakt under 1600-talet eller att den första bilen byggdes redan 1885.

Tidslinjer över världshistorien: Från stenåldern till 2000-talet av Jane Chisholm

 

Tidslinjer över världshistorien är överskådlig och full med bilder och passar nyfikna barn från ca 9 år och uppåt.

 

/Anne Jönsson, Malmö stadsbibliotek

Om du tycker att historia är spännande är det här boken för dig!

 

Boken går väldigt kortfattat igenom hela världshistorien från stenåldern fram till idag uppdelat på de olika världsdelarna. Här kan du snabbt få reda på vad som hände på olika platser i världen under till exempel medeltiden, läsa om den industriella revolutionen och om olika upptäcktsresor.  Du kan också läsa om att Sverige faktiskt var en stormakt under 1600-talet eller att den första bilen byggdes redan 1885.

Tidslinjer över världshistorien: Från stenåldern till 2000-talet av Jane Chisholm

 

Tidslinjer över världshistorien är överskådlig och full med bilder och passar nyfikna barn från ca 9 år och uppåt.

 

/Anne Jönsson, Malmö stadsbibliotek