Glad och lycklig? Knappast

Omslagsbild Glad och lycklig? Knappast

Linn har mycket att tänka på; längtan efter sin nya lillasyster, oron över sin mamma som är sjukskriven och i skolan finns stökiga Oskar som alltid säger elaka saker. Tur för Linn att hon har sin bästis Aisha som alltid finns där. En dag fångar Habib Linns intresse men hur ska hon få hans uppmärksamhet? Det här är första delen av tre och jag längtar att få läsa de andra delarna.

Glad och lycklig? Knappast av Thomas Halling

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket

Linn har mycket att tänka på; längtan efter sin nya lillasyster, oron över sin mamma som är sjukskriven och i skolan finns stökiga Oskar som alltid säger elaka saker. Tur för Linn att hon har sin bästis Aisha som alltid finns där. En dag fångar Habib Linns intresse men hur ska hon få hans uppmärksamhet? Det här är första delen av tre och jag längtar att få läsa de andra delarna.

Glad och lycklig? Knappast av Thomas Halling

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket