Veckans boktips – Min brorsa är en superhjälte

Luke och hans storebrorsa Zack hänger i trädkojan. Luke måste gå på toa, men trots att han bara är borta i några minuter missar han sitt livs chans! När han kommer tillbaka får han veta att ett rymdskepp har landat i trädgården och Zack har blivit utrustad med superkrafter – brorsan har blivit superhjälte! Så grymt orättvist! Zack vet ju ingenting om superhjältar, och han vill inte ens ha på sig mantel. Hur ska det gå?!

Min brorsa är en superhjälte av David Solomons

 

En rolig bok som passar dig från ca 9 år och uppåt.
/Jenny Funestad, Malmö stadsbibliotek

Luke och hans storebrorsa Zack hänger i trädkojan. Luke måste gå på toa, men trots att han bara är borta i några minuter missar han sitt livs chans! När han kommer tillbaka får han veta att ett rymdskepp har landat i trädgården och Zack har blivit utrustad med superkrafter – brorsan har blivit superhjälte! Så grymt orättvist! Zack vet ju ingenting om superhjältar, och han vill inte ens ha på sig mantel. Hur ska det gå?!

Min brorsa är en superhjälte av David Solomons

 

En rolig bok som passar dig från ca 9 år och uppåt