Veckans boktips – Beppe tipsar! 15 godisexperiment

Beppe Singer älskar att experimentera och denna gång går han loss på lördagsgodiset! Lär dig vad vanligt godis innehåller och vad som händer om man tillsätter något som orsakar kemiska reaktioner. Testa till exempel att göra den glada marshmallow-gubben som växer, ett läsklyft, den mycket törstiga geléråttan, popcorn-båtar, en färgglad regnbågsdrink, salthissen, sockervaddsmagi eller odla dina egna sockerträd!

 

Beppe testar! 15 godisexperiment av Beppe Singer

 

Beppes 15 godisexperiment passar för alla nyfikna gottegrisar från ca 6 år och uppåt.

Beppe Singer älskar att experimentera och denna gång går han loss på lördagsgodiset! Lär dig vad vanligt godis innehåller och vad som händer om man tillsätter något som orsakar kemiska reaktioner. Testa till exempel att göra den glada marshmallow-gubben som växer, ett läsklyft, den mycket törstiga geléråttan, popcorn-båtar, en färgglad regnbågsdrink, salthissen, sockervaddsmagi eller odla dina egna sockerträd!

 

Beppe testar! 15 godisexperiment av Beppe Singer

 

Beppes 15 godisexperiment passar för alla nyfikna gottegrisar från ca 6 år och