Veckans boktips – Fasansfulla faster

Stella Saxby är nästan 13 år och vaknar upp en morgon på godset Saxby där hon bor med sina föräldrar. In i rummet kommer Stellas faster Alberta, som är elakare än någon annan elak faster någonsin. Tillsammans med sin tama uggla Wagner ser hon till att få precis som hon vill.

 

Vad Stella inte vet är att hennes föräldrar har dött i en bilolycka, vilket gör att Stella nu ärvt godset. Godset som faster Alberta skulle vilja ha… En lång och hård kamp sätter igång.

 

Fasansfulla faster av David Walliams

 

Låter detta ruskigt? Då ska du veta att den här kampen innehåller mycket galna och knäppa saker, så detta är framför allt en ruskigt rolig bok. Den passar dig som är mellan 9 och 12 år och som gillar de knäppaste böckerna av Roald Dahl, Erlend Loe, Gareth P. Jones eller Andy Griffiths.

Stella Saxby är nästan 13 år och vaknar upp en morgon på godset Saxby där hon bor med sina föräldrar. In i rummet kommer Stellas faster Alberta, som är elakare än någon annan elak faster någonsin. Tillsammans med sin tama uggla Wagner ser hon till att få precis som hon vill.

 

Vad Stella inte vet är att hennes föräldrar har dött i en bilolycka, vilket gör att Stella nu ärvt godset. Godset som faster Alberta skulle vilja ha… En lång och hård kamp sätter igång.

 

Fasansfulla faster av David Walliams

 

Låter detta ruskigt? Då ska du veta att den här kampen innehåller mycket galna och knäppa saker, så detta är framför allt en ruskigt rolig bok. Den passar dig som är mellan 9 och 12 år och som gillar de knäppaste böckerna av Roald Dahl, Erlend Loe, Gareth P. Jones eller Andy Griffiths.