Veckans boktips – Huvudet fullt av dig (och mig)

Adam ska börja i en ny klass. Kanske han äntligen kan bli den coola killen han drömt om att få vara? Men det går inte riktigt som Adam har tänkt sig – snart har han ställt till med bråk i klassrummet, blivit bästis med den busige killen i klassen och skjutit en boll på den där söta tjejen Eva.

 

Eva har fullt upp med bloggen, fotbollen, bästisen Annika och sina drömmar om rockkillen Fetch. Hon har inte tid att lära känna den där konstiga nye killen Adam. Men så ska hon ha fest hemma. Och när gästerna vill testa en gammal lek med handtag, famntag, klapp eller kyss händer något oväntat…

 

Huvudet fullt av dig (och mig) av Måns Gahrton & Johan Unenge

 

Detta är del 1 i den nygamla serien om Eva & Adam. Del 2 heter En tjej att klicka bort. Böckerna passar dig som är från ca 9 år och uppåt.

Adam ska börja i en ny klass. Kanske han äntligen kan bli den coola killen han drömt om att få vara? Men det går inte riktigt som Adam har tänkt sig – snart har han ställt till med bråk i klassrummet, blivit bästis med den busige killen i klassen och skjutit en boll på den där söta tjejen Eva.

 

Eva har fullt upp med bloggen, fotbollen, bästisen Annika och sina drömmar om rockkillen Fetch. Hon har inte tid att lära känna den där konstiga nye killen Adam. Men så ska hon ha fest hemma. Och när gästerna vill testa en gammal lek med handtag, famntag, klapp eller kyss händer något oväntat…

 

Huvudet fullt av dig (och mig) av Måns Gahrton & Johan Unenge

 

Detta är del 1 i den nygamla serien om Eva & Adam. Del 2 heter En tjej att klicka bort. Böckerna passar dig som är från ca 9 år och uppåt.