Veckans boktips – Emres handbok i konsten att skaffa sig vänner

Min nya favorit heter Emre. I den här boken funderar han på hur han ska få en vän. Han är nämligen väldigt ensam. I skolan är han nästan osynlig. Den nya klasskompisen Ömer är ganska vild och modig. Han får alltid skulden för alla olyckor. En dag springer Emres katt bort och hittas hemma hos Ömer. Kanske börjar en helt ny vänskap nu?

Emres handbok i konsten att skaffa sig vänner av Siri Spont

 

Boken passar alla barn mellan 6 och 9 år.

 

/Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek

Min nya favorit heter Emre. I den här boken funderar han på hur han ska få en vän. Han är nämligen väldigt ensam. I skolan är han nästan osynlig. Den nya klasskompisen Ömer är ganska vild och modig. Han får alltid skulden för alla olyckor. En dag springer Emres katt bort och hittas hemma hos Ömer. Kanske börjar en helt ny vänskap nu?

Emres handbok i konsten att skaffa sig vänner av Siri Spont

 

Boken passar alla barn mellan 6 och 9 år.

 

/Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek