Justin Bieber i Sverige

Justin Bieber befinner sig i Sverige för att uppträda.

Musikartisten Justin Bieber är på Europaturné. I onsdags ska han ha landat i Sverige.

 

Senast Justin Bieber var i Sverige var 2013. Och nu är han här igen för att göra två spelningar. Den första spelningen var i går och den andra äger rum ikväll.

 

Förra gången Justin var i Sverige försökte fans ta sig in på hans hotellrum. Därför har det varit mycket hemlighetsmakeri kring hans resa till Sverige och var han ska bo. Nu verkar han dock vara på plats – han ska ha blivit sedd i Stockholm.

 

På natten mot onsdagen skrev han också en liten kärlekshyllning på det sociala mediet Twitter. Där skrev han: ”Jag älskar Europa”.

 

Och fansen i Sverige ser verkligen fram emot att se Justin Bieber. Det märktes på de fanns som köade utanför Tele2 Arena i Stockholm inför konserten i går. Många av dem hade köat hela natten för att få bra platser på konserten.

 

Tre av dem som hade köat länge var trettonåriga Selma Falk och Signe Bünger samt fjortonåriga Alma Hörstadius. De hade köat sedan tre på natten för att få bästa möjliga platser. De tre tjejerna såg verkligen fram emot att se artisten.

 

– Alla i vår generation har inspirerats av honom, han är originalet liksom, säger Signe Bünger. Och hon får medhåll från Selma Falk som slår fast att ”alla som inte gillar honom bara är avundsjuka”.

 

Foto:Themeplus Bildlicens Länk

Justin Bieber är på turné i Europa.
Och nu spelar han i Sverige.

 

Justin Bieber är i Sverige.
Han ska ha två spelningar.
En spelning var i torsdags
och en spelning är i dag.

 

År 2013 var Justin i Sverige sist.
Då försökte några som gillade Justin
komma in på hans hotellrum.
Därför har det varit mycket hemligt
var Justin ska bo nu.

 

Och det är väldigt många som
tycker om Justin.
Inför konserten i torsdags
började många köa redan natten innan.
De som köade ville
få bra platser på konserten.

 

Foto:Themeplus Bildlicens Länk