Veckans boktips – Plaskvått, Sally!

Finurligt och smart för nybörjarläsaren

 

Har du haft ett bra sommarlov? Sallys sommar blev inte riktigt som hon hade tänkt sig. Men solen skiner och det är VARMT. Som vanligt ville hon åka till vattenlandet, fast mamma jobbar och pappa har sin presentaffär. Därför blir det ingen resa. Kluriga Sally och Rakel tar saken i egna händer och försöker bygga sitt eget vattenland i trädgården. Om det var lätt eller svårt och hur sommaren blev, ja det får du reda på i denna fjärde bok om Sally.

 

Plaskvått, Sally! av Anna Ehn och Mia Öström

 

Ålder 6-8

 

/Marie Lassen på stadsbiblioteket i Malmö

Finurligt och smart för nybörjarläsaren

 

Har du haft ett bra sommarlov? Sallys sommar blev inte riktigt som hon hade tänkt sig. Men solen skiner och det är VARMT. Som vanligt ville hon åka till vattenlandet, fast mamma jobbar och pappa har sin presentaffär. Därför blir det ingen resa. Kluriga Sally och Rakel tar saken i egna händer och försöker bygga sitt eget vattenland i trädgården. Om det var lätt eller svårt och hur sommaren blev, ja det får du reda på i denna fjärde bok om Sally.

 

Plaskvått, Sally! av Anna Ehn och Mia Öström

 

Ålder 6-8

 

/Marie Lassen på stadsbiblioteket i Malmö