Veckans boktips – Iggy och jag har sommarlov

 

Äntligen sommar! Iggy och hennes lillasyster Flo ska resa till havet med sin mamma och pappa och bo i husbil. Iggy tycker att allt ska bli jätteroligt och mycket spännande. Det enda som känns lite tråkigt är att alla hennes kompisar är kvar hemma. Som tur är hittar hon en ny vän på stranden! Allt känns alldeles fantastiskt bra tills hon upptäcker att Flo är spårlöst försvunnen. Hur ska hon hitta henne, stranden är ju packad med människor…

 

Iggy och jag har sommarlov av Jenny Valentine

 

Boken passar barn från cirka sex år och uppåt.

 

/ Jenny Funestad, Stadsbiblioteket

Äntligen sommar! Iggy och hennes lillasyster Flo ska resa till havet med sin mamma och pappa och bo i husbil. Iggy tycker att allt ska bli jätteroligt och mycket spännande. Det enda som känns lite tråkigt är att alla hennes kompisar är kvar hemma. Som tur är hittar hon en ny vän på stranden! Allt känns alldeles fantastiskt bra tills hon upptäcker att Flo är spårlöst försvunnen. Hur ska hon hitta henne, stranden är ju packad med människor…

 

Iggy och jag har sommarlov av Jenny Valentine

 

Boken passar barn från cirka sex år och uppåt.

 

/ Jenny Funestad, Stadsbiblioteket