Veckans boktips – Asgård – sagor ur den nordiska mytologin

Vad vet du om de gamla asagudarna? Har du hört berättelserna om hur Oden slet ut sitt eget öga? Vad vet du om åskguden Tor, gudinnan Freja och om Loke? I en och samma bok blandas äventyr och fakta. I tio spännande berättelser lär oss vi mer om de gamla nordiska gudarna.

 

Boken har massor av fantastiskt fina bilder. Gudasagorna är roliga och spännande men också sorgliga och ibland lite läskiga. En härlig bok som passar dig mellan 9- 12 år och som lockar till läsning om och om igen.

 

Asgård – sagor ur den nordiska mytologin

 

Marie Lassen stadsbiblioteket

Vad vet du om de gamla asagudarna? Har du hört berättelserna om hur Oden slet ut sitt eget öga? Vad vet du om åskguden Tor, gudinnan Freja och om Loke? I en och samma bok blandas äventyr och fakta. I tio spännande berättelser lär oss vi mer om de gamla nordiska gudarna.

 

Boken har massor av fantastiskt fina bilder. Gudasagorna är roliga och spännande men också sorgliga och ibland lite läskiga. En härlig bok som passar dig mellan 9- 12 år och som lockar till läsning om och om igen.

 

Asgård – sagor ur den nordiska mytologin

 

Marie Lassen stadsbiblioteket