Veckans boktips 39

Häxmästaren

 

av Niklas Krogh och Johan Egerkrans

 

När drottning Krias ohyggliga soldater invaderar finns bara en som kan rädda riket. Häxmästaren. Synd att han verkar vara en så konstig typ. Visst, han dödade en drake för länge sedan. Men nu håller han sig undan, hänger med lindormar. Rand och Ella måste ändå hitta honom. Om det blir en utmaning? Räkna med det!

 

Läs också del 2 som heter Trollstaven.

 

B Wahlströms, 2014

ISBN: 9789132163463

Börja läsa

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Häxmästaren

 

av Niklas Krogh och Johan Egerkrans

 

När drottning Krias ohyggliga soldater invaderar finns bara en som kan rädda riket. Häxmästaren. Synd att han verkar vara en så konstig typ. Visst, han dödade en drake för länge sedan. Men nu håller han sig undan, hänger med lindormar. Rand och Ella måste ändå hitta honom. Om det blir en utmaning? Räkna med det!

 

Läs också del 2 som heter Trollstaven.

B Wahlströms, 2014

ISBN: 9789132163463

Börja läsa

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga