Veckans boktips 38

Ballongfararen

av Mårten Sandén

 

Säkert känner du till Petrini-deckarna! Det här är femtonde boken i serien men du behöver inte alls ha läst tidigare böcker för att hänga med i Mårten Sandéns spännande deckare.

 

I den här boken får Peter tag i en gammal modell av en luftballong på loppis. Den är otroligt detaljerad och han förstår att han gjort ett riktigt fynd. Helt säker blir han när en man direkt erbjuder honom en massa pengar för modellen. Mannen vägrar att ge sig och Peter börjar ana att han är förföljd. Deckarklubben Hemliga ögat får ett nytt fall att jobba med som leder dem långt tillbaka i historien.

 

Rabén & Sjögren, 2015

ISBN: 9789129694741

Kapitelbok för dig från 9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Ballongfararen

av Mårten Sandén

 

Säkert känner du till Petrini-deckarna! Det här är femtonde boken i serien men du behöver inte alls ha läst tidigare böcker för att hänga med i Mårten Sandéns spännande deckare.

 

I den här boken får Peter tag i en gammal modell av en luftballong på loppis. Den är otroligt detaljerad och han förstår att han gjort ett riktigt fynd. Helt säker blir han när en man direkt erbjuder honom en massa pengar för modellen. Mannen vägrar att ge sig och Peter börjar ana att han är förföljd. Deckarklubben Hemliga ögat får ett nytt fall att jobba med som leder dem långt tillbaka i historien.

 

Rabén & Sjögren, 2015

ISBN: 9789129694741

Kapitelbok för dig från 9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga