Veckans boktips 32

Gengången

av Ingelin Angerborn

 

Ellinor kan inte motstå det fina smyckeskrinet med ballerinan och speldosan. Att ballerinan inte kan snurra runt längre gör inget. Men från ett öppet fönster hör Ellinor någon spela samma melodi som skrinet. Vem är det som spelar?  Och varför ser Ellinor en balsal i skrinets speglar?

 

Rabén & Sjögren 2015

ISBN 9789129694956

Kapitelbok från 9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Gengången

av Ingelin Angerborn

 

Ellinor kan inte motstå det fina smyckeskrinet med ballerinan och speldosan. Att ballerinan inte kan snurra runt längre gör inget. Men från ett öppet fönster hör Ellinor någon spela samma melodi som skrinet. Vem är det som spelar?  Och varför ser Ellinor en balsal i skrinets speglar?

 

Rabén & Sjögren 2015

ISBN 9789129694956

Kapitelbok från 9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga