Veckans boktips 30

Det övergivna huset

av Emma Askling

 

Lo och hennes mamma har precis flyttat till en liten stad. Lo tycker det är ganska ok men har lite tråkigt. Hon kollar runt, träffar en katt och hittar ett tomt hus. eller är det tomt? När skolan börjar får Lo en kompis i Ida. tillsammans bestämmer dom sig för att utforska huset.

 

Idus förlag, 2014

ISBN 9789175771205

Kapitelbok för 9-12 år

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Det övergivna huset

av Emma Askling

Lo och hennes mamma har precis flyttat till en liten stad. Lo tycker det är ganska ok men har lite tråkigt. Hon kollar runt, träffar en katt och hittar ett tomt hus. eller är det tomt? När skolan börjar får Lo en kompis i Ida. tillsammans bestämmer dom sig för att utforska huset.

Idus förlag, 2014

ISBN 9789175771205

Kapitelbok för 9-12 år

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga