Veckans boktips 28

Iggy & jag har sommarlov

av Jenny Valentine

 

Iggy ser inte fram emot sommarlovet utan tycker det ska bli tråkigt att vara ifrån skolan i en hel evighet. Men sista dagen i skolan får Iggy ett jobb från fröken som gör att hennes sommar känns lite mer viktig.

 

Atrium förlag, 2012
ISBN 9789186095246

Kapitelbok för 6-9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Iggy & jag har sommarlov

av Jenny Valentine

 

Iggy ser inte fram emot sommarlovet utan tycker det ska bli tråkigt att vara ifrån skolan i en hel evighet. Men sista dagen i skolan får Iggy ett jobb från fröken som gör att hennes sommar känns lite mer viktig.

 

Atrium förlag, 2012
ISBN 9789186095246

Kapitelbok för 6-9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga