Veckans boktips 22

Hedvig och sommaren med Steken

Av Frida Nilsson

Sommarlov, Hedvig är på landet. Den enda man kan leka med är Högmans katt. Högman har spikat spånskivor för fönstren så att man inte ska se hur han knarkar. Just när Hedvig har som tråkigast händer det: Steken (som heter Stefan) och hans pappa flyttar in i torpet. Steken tycker att de ska anmäla Högman för djurplågeri. Allt de behöver göra är att smyga sig fram till hans fönster, lossa en bit spånskiva och fotografera när han slår sin katt. Enkelt!

Bra högläsning från 6 år

Natur & Kultur, 2007

ISBN: 9789127026360

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Hedvig och sommaren med Steken

Av Frida Nilsson

Sommarlov, Hedvig är på landet. Den enda man kan leka med är Högmans katt. Högman har spikat spånskivor för fönstren så att man inte ska se hur han knarkar. Just när Hedvig har som tråkigast händer det: Steken (som heter Stefan) och hans pappa flyttar in i torpet. Steken tycker att de ska anmäla Högman för djurplågeri. Allt de behöver göra är att smyga sig fram till hans fönster, lossa en bit spånskiva och fotografera när han slår sin katt. Enkelt!

Bra högläsning från 6 år

Natur & Kultur, 2007

ISBN: 9789127026360

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga