Veckans boktips 14

Vill ni se en stjärna?

Av: Ulf Stark

 

Att vara bra på det mesta – fisa på beställning, busvissla – räcker inte alltid. Astor är orolig för sin framtid. Det är hans föräldrar också. Kanske om kompisen Ruben lär sig hypnos, kan det lösa sig. Genom att hypnotisera en spågumma, till exempel. Då kan man ju styra framtiden. Bli en stjärna.

 

Fakta

Förlag: Bonnier Carlsen, 2013

ISBN: 9789163872099

Finns också som e-bok

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Vill ni se en stjärna?

Av: Ulf Stark

 

Att vara bra på det mesta – fisa på beställning, busvissla – räcker inte alltid. Astor är orolig för sin framtid. Det är hans föräldrar också. Kanske om kompisen Ruben lär sig hypnos, kan det lösa sig. Genom att hypnotisera en spågumma, till exempel. Då kan man ju styra framtiden. Bli en stjärna.

 

Fakta

Förlag: Bonnier Carlsen, 2013

ISBN: 9789163872099

Finns också som e-bok

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga