Veckans boktips 7

Rakt i krysset

Av: Pernilla Gesén och Jeanette Milde

Cassandra försöker lära klasskompisen Elias att knyta skosnörena. Han är inte så bra på det men han avslutar med en Zlatanknut. När klassen skall spela hamnar Cassandra och Elias i var sitt lag. Bägge är bra men Elias passar inte bollen. Han måste lära sig att bli en bra lagspelare!

 

Fakta

Andra delen i serien Kompisböckerna

Lilla Piratförlaget

ISBN 9789187027482

Kapitel 6-9

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Rakt i krysset

Av: Pernilla Gesén och Jeanette Milde

 

Cassandra försöker lära klasskompisen Elias att knyta skosnörena. Han är inte så bra på det men han avslutar med en Zlatanknut. När klassen skall spela hamnar Cassandra och Elias i var sitt lag. Bägge är bra men Elias passar inte bollen. Han måste lära sig att bli en bra lagspelare!

 

Fakta

Andra delen i serien Kompisböckerna

Lilla Piratförlaget

ISBN 9789187027482

Kapitel 6-9

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga