Veckans boktips 6

Här kommer robotarna!

Av: Peter Ekberg och Kjell Thorsson

9789150220650

Robotar som jobbar på rymdstation, som slår världsmästare i schack och arbetar i djuphaven, det låter som hämtat från en film eller som något i framtiden. De här robotarna finns faktiskt redan! Det gör även dammsugarroboten och roboten som räddar liv på sjukhuset. Vad tror du att dessa smarta maskiner kommer att kunna göra i framtiden?

 

Fakta

Förlag: Berghs

ISBN: 9789150220650

Faktabilderbok från 4 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Här kommer robotarna!

Av: Peter Ekberg och Kjell Thorsson

 

9789150220650

 

Robotar som jobbar på rymdstation, som slår världsmästare i schack och arbetar i djuphaven, det låter som hämtat från en film eller som något i framtiden. De här robotarna finns faktiskt redan! Det gör även dammsugarroboten och roboten som räddar liv på sjukhuset. Vad tror du att dessa smarta maskiner kommer att kunna göra i framtiden?

 

Fakta

Förlag: Berghs

ISBN: 9789150220650

Faktabilderbok från 4 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga