Veckans boktips 4

Kommissarie Gordon – Det första fallet

Av: Ulf Nilsson och Gitte Spee

9789163869167

Det är vinter i skogen. Någon stjäl ekorrens nötter. En svår nöt att knäcka för en padda. Tur att kommissarie Gordon får en ny assistent, skogsmusen Paddy. Det är annars besvärligt att vara polis i skogen. Och ensamt. Att äta bakverk och dricka te är trevligare om man är två. Liksom knäcka gåtor.

 

Fakta

Förlag: Bonnier Carlsen.

ISBN: 9789163869167

Kapitelbok från 7 år och högläsning för alla.

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Kommissarie Gordon – Det första fallet

Av: Ulf Nilsson och Gitte Spee

9789163869167

 

Det är vinter i skogen. Någon stjäl ekorrens nötter. En svår nöt att knäcka för en padda. Tur att kommissarie Gordon får en ny assistent, skogsmusen Paddy. Det är annars besvärligt att vara polis i skogen. Och ensamt. Att äta bakverk och dricka te är trevligare om man är två. Liksom knäcka gåtor.

 

Fakta

Förlag: Bonnier Carlsen.

ISBN: 9789163869167

Kapitelbok från 7 år och högläsning för alla.

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga