Zlatan har gjort 500 mål

Zlatan

Zlatans lag Los Angeles Galaxy spelade i söndags en match mot Toronto. I matchen gjorde Zlatan sitt 500:e mål. Trots det förlorade Los Angeles Galaxy matchen med 3 – 5. Foto: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock, Inc.

Zlatans lag Los Angeles Galaxy spelade i söndags en match mot Toronto. I matchen gjorde Zlatan sitt 500:e mål. Trots det förlorade Los Angeles Galaxy matchen med 3 5.

 

Zlatan spelar i ett lag som heter Los Angeles Galaxy. I söndags spelade Los Angeles Galaxy match mot Toronto. Zlatans lag förlorade men Zlatan gjorde sitt 500:e mål i matchen.

 

Och det var inte vilket mål som helst. Zlatan fick en hög passning och kunde sparka in bollen samtidigt som han snurrade runt i luften.

 

Många tyckte att Zlatans mål var väldigt snyggt. Till och med de som hejade på Toronto började applådera när Zlatan gjorde sitt 500:e mål.

 

Här kan du se målet

Zlatans spelar i ett lag som heter Los Angeles Galaxy. I söndags spelade de en match mot ett lag som heter Toronto.   I den matchen blev det 5 – 3 till Toronto. Men Zlatan var nog lite glad ändå. Zlatan gjorde nämligen sitt 500:e mål i karriären i den matchen.   Många tyckte att Zlatans mål var väldigt snyggt. Till och med de som hejade på Toronto började applådera när Zlatan gjorde mål.   Målet kan du se här